Kindergrime bij Lunch Broekveld

De herfst is in het land, en dat betekent dat Halloween om de hoek staat. Op vrijdag 27 oktober, de start van de herfstvakantie slaan Lunch broekveld en Lien de Toverpenseel wederom de handen in elkaar voor een spookachtig gezellig halloween diner bij Lunch Broekveld te Herent. 

Wat kun je verwachten? 

  • Schminkmagie door Lien de Toverpenseel: laat je kinderen schminken in hun favoriete enge karakters. Lien zorgt van 17.30 tot 20 uur voor magische transformaties die de kinderen zullen verbazen.
  • Heerlijk griezelmenu: Lunch Broekveld heeft een heerlijk Halloween-menu, boordevol smakelijke gerechten die je in de juiste griezelsfeer brengen.
  • Toegang tot de kinderspeeltuin: de kinderspeeltuin van Lunch Broekveld is de perfecte plek voor kinderen om plezier te hebben en hun energie kwijt te raken.

 

Dit alles voor slechts €12 per kind. Een geweldige manier om de herfstvakantie te beginnen! Zorg ervoor dat je je plaats reserveert bij Lunch Broekveld, want deze betoverende Halloween ervaring wil je niet missen. Contacteer ze vandaag nog om jouw plek te boeken. 

Ik hoop je te zien op vrijdag 27 oktober voor een onvergetelijke lunch, speel en grimeerdate bij Lunch Broekveld in Herent

Tot dan 🎃👻🍁 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.