Videoportaal


Dit is mijn eigen unieke versie van Spider-Women, een tikkeltje onheilspellend! dus ik noem het ‘Spider-me, a little creepy’ 🕸️Laat je meenemen in het creatieve proces van mijn zelfgemaakte Spider-Me-Women look. 🕷️✨


Stap in de cirkel van het leven! 🦁🌿 Bekijk hoe ik mezelf heb omgetoverd in een personage uit ‘The Lion King’. Het is tijd om je innerlijke Simba te omarmen. 


🎃👻 Magische momenten en een spooktaculaire tijd @broekveld_herent ‼️ De glinsterende ogen van de kinderen spraken boekdelen, want de magische penseelstreken van Lien de Toverpenseel zorgden voor een betoverende glimlach op elk kindergezicht ✨


De duisternis valt, mijn lichaam verstrengeld zich met duistere krachten. Uit mijn ogen glinstert een onheilspellende donkere gloed terwijl mijn gedaante verandert. Plotseling kruipen er spinnen uit mijn mond en ogen, hun krioelende poten weven een sinistere dans.


Na de release van de nieuwe Avatar-film eind 2022, besloot ik me in een Avatar te transformeren. 🌿✨ Bekijk mijn werk terwijl ik mijn innerlijke Na'vi omarm!


Grime skeleton voor een halloweenparty. Kom meegriezelen in de duistere, mysterieuze, betoverende sfeer van de nacht, op de angstaanjagende beats van de DJ. 


Spring mee in de teletijdsmachine voor een sprong naar de toekomst, 50 jaar verder, een leuke metamorfose dankzij wat magische schmink! Ouder worden is onvermijdelijk, maar met een vleugje creativiteit tover ik altijd een glimlach tevoorschijn.


Weerwolven, mysterieuze wezens die onze diepste angsten en verlangens belichamen. Mysterie alom: volle maan, vacht of huid? Scherpe tanden en klauwen, mens of wolf? Bovenmenselijke kracht en snelheid. 


Illusies onthullen de kracht van perceptie. In de scherven van een gebroken spiegel, vinden we een wereld van vervorming en mysterie. Soms is de realiteit niet wat ze lijkt.


Een transformatie waarbij de duistere kracht wordt onthuld die schuilt in de kunst van facepaint. Stap voor stap verandert een gewoon gezicht in een angstaanjagende demon, met duivelse details. Laat je meeslepen door deze metamorfose en ontdek de duistere kant van schoonheid.


Onthul een wereld waar schmink en mode samenkomen, waardoor mijn outfit een vleugje magie krijgt.