Tarieven


Er wordt altijd op afspraak gewerkt. Het basispakket omvat een minimale boeking van 2 uur. 

Beschikbare momenten voor grime zijn afhankelijk van de agenda mogelijk op woensdag en vrijdag, weekends en feestdagen. Hebt u een opdracht voor een andere dag, avond of moment, neem contact op om te bekijken wat er mogelijk is. 

Graag tover ik uw kids, vrienden, familie of collega's om tot hun favoriete personage, dier, superheld of sprookjesfiguur.

Bijde Toverpenseel kun je genieten van schminkkunst "uit de losse hand." Lien staat klaar om je verbeelding tot leven te brengen. Of je nu een favoriet ontwerp in gedachten hebt of gewoon wat inspiratie nodig hebt. Voor de kinderen heb ik steekkaarten met voorbeeldjes beschikbaar voor degenen die wat hulp kunnen gebruiken bij het kiezen. Dus, laat je creativiteit de vrije loop of kies uit mijn selectie - ik sta klaar om je te laten stralen! 


Geen enkele party is te groot of te klein. Niemand te groot of te klein, te jong of te oud. Heb je een verjaardagsfeestje, een babyborrel, schoolfeest, communie, een evenement, carnavalsfeest, festival, een buurtfeest of een bedrijfsfeest? Veel is mogelijk, niets is onmogelijk.


Graag voeg ik net dat tikkeltje extra schittering toe aan jouw feest