Kindergrime

Als er iets is waar kinderen een lachend gezicht van krijgen dan is het hun gezicht laten schminken. Kindergrime is altijd een schot in de roos op je feest of evenement. 

 

Kindergrime voor bedrijven: vanaf €60 per uur, een minimale boeking van 2 uur is verplicht.
 
Nieuw!
kinderfeestjes particulieren:

  • €99 voor 0-12 kinderen
  • €130 voor 13-20 kinderen

Alle prijzen zijn exclusief verplaatsingskosten.


Glittertattoos

Glittertattoo

Ontdek de magie van glittertattoos! Glittertattoos zijn niet alleen altijd leuk, maar ook perfect voor alle weersomstandigheden. Ze zijn geliefd bij kinderen (of volwassenen) van elke leeftijd.

De glittertattoos blijven pronken op de huid voor een periode van 3 tot 5 dagen, afhankelijk van het huidtype. Het is belangrijk om te weten dat overmatig wrijven tijdens het wassen of het aanbrengen van zonnebrandcrème de duur van de tattoo kan beïnvloeden. Dus, laat je betoveren door de glinsterende wereld van glittertattoos en geniet langdurig van deze sprankelende kunstwerken op je lichaam!

Glittertattoos voor bedrijven: vanaf €70 per uur, een minimale boeking van 2 uur is verplicht.

Een combinatie van kindergrime en tattoos is ook mogelijk. 

 
Nieuw!
glittertattoos op kinderfeestjes particulieren:

  • €110 voor 0-12 kinderen
  • €135 voor 13-20 kinderen

Alle prijzen zijn exclusief verplaatsingskosten.


Facepaint

Verander in een dagelijkse held, een mythisch wezen of zelfs een levend kunstwerk. Laat je innerlijke kind weer tot leven komen en dompel jezelf onder in een kleurrijk avontuur van zelfexpressie. Een magische touch voor jouw bedrijfsfeest, carnavalsfeest op de planning, een reclamecampagne of product lounge?

Prijzen voor facepainting zijn op aanvraag aangezien dit afhankelijk is van het ontwerp.


Eyedesign

Een magische schittering op jouw gelaat! Straal als een ster met professionele eyedesigns, glitters of een leuk festivalontwerp. Transformeer je festivallook in een kunstwerk dat de menigte betovert en bewondert. Ga voor een onvergetelijke festivalervaring.


Eyedesigns voor bedrijven:
vanaf €65 per uur. Minimale boeking is 2 uur. (*)

Nieuw! vanaf €10 per design voor particulieren, geen verplaatsingskosten op locatie vanaf 5 personen en binnen straal van max. 15 km vanaf de vestigingseenheid.

Prijzen exclusief verplaatsingskosten. 

 


Face jewels

Waarom zijn ze zo leuk voor tieners en volwassenen? Nou, laten we het hebben over de magie die deze fonkelende juweeltjes met zich meebrengen!

  • Voor vrijgezellenfeesten zijn face jewels een absolute must-have. Ze voegen magie toe en laten de bruid en haar vriendinnen stralen.
  • Voor festivalgangers zijn face jewels hét ultieme accessoire. Deze juweeltjes zijn waterbestendig, duurzaam en blijven op hun plaats, zelfs tijdens de wildste dansmoves. Maak je klaar om de show te stelen.
  • En laten we die gezellige meidenavonden (of mannenavond) niet vergeten! Face jewels zijn de perfecte aanvulling op een avondje uit met vrienden en vriendinnen. 

Kortom, face jewels zijn de geheime sleutel tot een sprankelend en onvergetelijk moment voor elke leeftijd!

 

Face jewels voor bedrijven: op bestelling en aanvraag. 

Nieuw! vanaf €12 per design voor particulieren, geen verplaatsingskosten vanaf 5 personen en binnen straal van max. 15 km vanaf de vestigingseenheid.

prijzen exclusief verplaatsingskosten.


Bellypaint

Een magisch effect of herinnering met een bellypaint? Niets zo leuk als een lichaamsversiering. Een bellypaint is geweldig leuk als je een uniek geboortekaartje wil, een creatieve genderreveal, een bijzondere manier zoekt om een meter en peter te vragen of gewoon een leuke herinnering wil aan dit unieke moment.


Sjabloon op maat

Ik begrijp dat je merkidentiteit belangrijk is, en daarom geef ik de mogelijkheid om 1 of meerdere speciale glittertattoo ontwerpen te creëren die perfect aansluiten bij de stijl en boodschap van jouw bedrijf.

Een op maat gemaakte glittertattoo is niet alleen een leuke en opvallende manier om je merk te promoten, maar het biedt ook een interactieve en gedenkwaardige ervaring voor klanten en medewerkers tijdens evenementen, beurzen of bedrijfsfeesten.

Het is de perfecte manier om je bedrijf te laten schitteren!