Waarom de Toverpenseel?

Doordacht

Als bedrijfsnaam heb ik niet zomaar voor 'De Toverpenseel' gekozen. Het gebruik van het lidwoord "de" in plaats van "het" is doordacht en symboliseert mijn diepgaande toewijding qua creativiteit, originaliteit en onderscheiding. 

Uniek in mijn soort

Het benadrukt dat er geen ander penseel is zoals Lien de Toverpenseel want... mijn toverpenseel is geen gewoon penseel, elk ontwerp is een specifieke, unieke creatie. Het gebruik van "de" in mijn bedrijfsnaam heeft als doel dat ik me wil onderscheiden van andere 'soorten' toverpenselen op de markt. Mijn overtuiging in de kracht van verbeelding gaat hand in hand met mijn wens om klanten bewust te maken van het proces dat voorafgaat aan het creëren van designs en ontwerpen en de hoogwaardige kwaliteit die ik wil aanleveren.

Een betoverende ervaring

Ik wil dat "De Toverpenseel" niet alleen een naam is, maar een weerspiegeling van de magie, de creativiteit en de kwaliteit van de ontwerpen die ik met veel passie realiseer. Door te kiezen voor "De Toverpenseel" kies je voor meer dan alleen een product, je kiest voor een reis in mijn wereld van verbeelding en creativiteit. Mijn doel is om een onvergetelijke en betoverende ervaring aan te bieden, en deze naam is daarvan een weerspiegeling.