NIEUW! Kinderworkshop ontwerp je eigen armtattoo.

Schmink voor volwassenen


Facepaint

Verander in een dagelijkse held, een mythisch wezen of zelfs een levend kunstwerk. Laat je innerlijke kind weer tot leven komen en dompel jezelf onder in een kleurrijk avontuur van zelfexpressie. Een magische touch voor jouw bedrijfsfeest, carnavalsfeest op de planning, een reclamecampagne of product lounge?

Prijzen voor facepainting zijn op aanvraag aangezien dit afhankelijk is van het ontwerp.


Eyedesign

Een magische schittering op jouw gelaat! Straal als een ster met professionele eyedesigns, glitters of een leuk festivalontwerp. Transformeer je festivallook in een kunstwerk dat de menigte betovert en bewondert. Ga voor een onvergetelijke festivalervaring.

Bedrijfsfeesten of evenementen: vanaf €60 per uur. Minimale boeking is 2 uur. (*)


Particulieren:vanaf €9 per design voor particulieren, geen verplaatsingskosten op locatie vanaf 6 personen en binnen straal van max. 15 km vanaf de vestigingseenheid.(*)


*Alle prijzen zijn exclusief verplaatsingskosten . Graag een overdekte en beschutte plaats voorzien, beschermd tegen zon en regen. 


Face jewels

Face jewels zijn de nieuwste sensatie die niet alleen het gezicht versieren, maar ook een sprankelende dosis plezier en glamour toevoegen aan elke gelegenheid. Waarom zijn ze zo leuk voor tieners en volwassenen? Nou, laten we het hebben over de magie die deze fonkelende juweeltjes met zich meebrengen!

  • Voor vrijgezellenfeesten zijn face jewels een absolute must-have. Ze voegen magie toe en laten de bruid en haar vriendinnen stralen.
  • Voor festivalgangers zijn face jewels hét ultieme accessoire. Deze juweeltjes zijn waterbestendig, duurzaam en blijven op hun plaats, zelfs tijdens de wildste dansmoves. Maak je klaar om de show te stelen.
  • En laten we die gezellige meidenavonden (of mannenavond) niet vergeten! Face jewels zijn de perfecte aanvulling op een avondje uit met vrienden en vriendinnen. 

Kortom, face jewels zijn de geheime sleutel tot een sprankelend en onvergetelijk moment voor elke leeftijd! 


Bedrijfsfeesten of evenementen: face jewels op bestelling en aanvraag.

Particulieren: vanaf €9,99 per design, geen verplaatsingskosten vanaf 6 personen en binnen straal van max. 15 km vanaf de vestigingseenheid.