NIEUW! Kinderworkshop ontwerp je eigen armtattoo.

Workshop op maat

Een workshop bevordert samenwerking en communicatie doordat vrienden, collega's of familie samenwerken aan creatieve projecten. Bovendien stimuleert het creativiteit en het denken 'out of the box', wat de teamdynamiek kan versterken.

  • Een ideale teambuildingsactiviteit.
  • Voor vrijgezellenfeesten voegt het een leuke en onvergetelijke activiteit toe.
  • Bij studiedagen voor leerkrachten of onthaalouders kan het dienen als een creatieve benadering om nieuwe pedagogische methoden te verkennen.

Voor groepen tot maximaal 12 personen, 1 lesgever beschikbaar. 


Basis workshop kindergrime

Workshop kindergrime voor volwassenen

In de workshop leer je de basisvaardigheden om kinderen, leerlingen of kleintjes te transformeren in hun favoriete figuren. Tijdens de workshop schminken deelnemers op zichzelf en/of op elkaar. Je hoeft niet in het bezit te zijn van grimeerspullen. Je hebt nog geen ervaring of kennis nodig om deze workshop te volgen. Heb je al een beetje kennis, ook dan ben ik er van overtuigd dat ik jou wat nieuwigheden kan aanleren. (leeftijd minimum 16 jaar). 


Privéles 1 op 1

Wil je graag mijn onverdeelde aandacht om wat kneepjes van het vak te leren. Boek dan een privéles. Deze heeft een tijdsduur van minimum 3 uur. 

Kostprijs per uur €60. 


Themaworkshop

Themaworkshop

Heb je interesse in een bepaalde themaworkshop? Vul het formulier in, bij voldoende geïnteresseerden kan er een themaworkshop georganiseerd worden.

Minimum 5 deelnemers nodig.